Onze werkzaamheden

 

 

Strategie & conceptontwikkeling
Vaak wordt gedacht dat corporate identity (ook wel bedrijfsidentiteit genoemd) de huisstijl van een onderneming is. Dat is niet helemaal het geval. Een bedrijfsidentiteit is veel meer dan alleen de huisstijl of de presentatie van uw bedrijf. Hoe ontvangt u uw klanten en hoe voert u de huisstijl door in uw interieur, exterieur en op de verpakking van uw product? De eerste kennismaking met uw klanten is belangrijk voor de uitstraling van uw bedrijf.

 

Samen met een deskundige partner zijn wij in staat uw persoonlijke wensen te inventariseren, te documenteren en vorm te geven. Om u vervolgens te begeleiden in de realisatie van uw nieuwe bedrijfsidentiteit. 
 


 

  Huisstijl ontwikkeling
De huisstijl is een wezenlijk onderdeel van uw bedrijfsidentiteit. De stijl van het huis is de symbolische uitstraling van uw bedrijf. Deze is mede afhankelijk van de samenstelling van het vignet, het lettertype, de kleur en vlakverdeling. De herkenning en continuering van het beeldmerk is van groot belang voor uw onderneming. Helaas wordt de huisstijl vaak verwaarloosd. Wij kunnen u daarbij van dienst zijn.

 
Grafisch ontwerp & productie
Het visueel vormgeven van ideeën in uiteenlopend drukwerk is onze passie. Of het hierbij om boeken, folders, jaarverslagen, advertenties of website-producties gaat; een juiste verhouding tussen goede tekst en beeld draagt bij aan een heldere boodschap.
vanVelzel grafisch ontwerp- en productieburo beschikt over een ruime ervaring met het ontwerpen en opmaken van eenvoudige opdrachten tot complexere werken. Daarnaast kunnen wij als tussenpersoon voor u bemiddelen bij drukopdrachten. We hebben goed contact met een groot aantal leveranciers, waarbij wij zoeken naar een passend aanbod voor u.


 


Adverteren
Een advertentie is een publicatie, bedoeld om de lezer te informeren of te verleiden tot een bepaalde actie. Maar hoe valt uw advertentie het meest op en wanneer biedt deze het beste resultaat? Een antwoord op deze vraag zou de kip met de gouden eieren leveren. Voor optimaal resultaat dient uw advertentie aan een aantal factoren te voldoen.

In eerste plaats de herkenning. Ook hier speelt uw huisstijl een belangrijke rol. Daarnaast dient kort en bondig de boodschap uitgedragen worden met een mix van visuele expressie en creativiteit, een duidelijk mengvorm van tekst en beeld. Daarnaast is de continuïteit van adverteren belangrijk. De lezer moet steeds weer geconfronteerd worden met uw boodschap.


Mediabemiddeling
Wij kunnen u van dienst zijn bij het afsluiten van plaatsingscontracten bij uiteenlopende uitgevers. Wij kunnen voor u een advertentie-mediaplan samenstellen, eventueel afgestemd op de seizoenen om zo -verdeeld over het jaar- uw reclameboodschap en uw acties optimaal onder de aandacht te brengen. 
 


 

 

Webdesign & realisatie
Het realiseren van een website houdt meer in dan alleen de vormgeving die match met de huisstijl van uw bedrijf of product. Ook de technische aspecten spelen een belangrijke rol. De dynamische webpagina’s die wij samenstellen zijn gebruiksvriendelijk. U kunt uw website zelf op eenvoudige wijze onderhouden. Hierbij kunt u denken aan het toevoegen van tekst en beeld of aan het aanmaken van nieuwe pagina’s via een toegankelijk Content Management Systeem (CMS).   

 


 


Productie & bedrijfsfotografie
vanVelzel
grafisch ontwerp- en productieburo heeft jarenlange ervaring in bedrijfs- en productfotografie voor publiciteit of reclame. Wij kunnen uw product zowel bij u thuis als in onze fotostudio fotograferen. Daarnaast zijn wij in staat beeldverfraaiing of beeldmanipulatie toe te passen, waardoor uw product optimaal gepresenteerd kan worden. In ons stockarchief beschikken wij over ruim 1.000 lokale fotobeelden.